Wanneer je callofholland.nl in je adresbalk toetst kom je direct uit op de website van hollon.nl

Call of Holland was een Nederlandse communitysite voor Call of Duty spelers ooit begonnen in 2003. Nu heb ik (als site eigenaar) deze website ooit eens overgenomen met het idee een grotere Call of Duty community van de maken dan ooit voor alle Nederlandse Call of Duty fans.

Zo in de loop der jaren kom ik erachter dat een community opbouwen door middel van een goed contentmanagementsysteem heel moeilijk blijkt te zijn. Omdat je met reacties zit en gebruikersaccounts welke je graag wilt koppelen aan forums en artikelen en dan moet het ook nog mooi zijn en up-to-date blijven.

En vanwege mijn interesse in Joomla heb ik het altijd geprobeerd het hier mee te maken. Ook omdat dit gratis en toegankelijk is qua rechtensysteem om wat je wilt laten zien is te zien.

Inmiddels hou ik de site gewoon minimaal bij omdat het mij aan tijd en zin ontbreekt om verder flink up-to-date te houden. Zo lang de content die hier op staat maar blijft bestaan en de site makkelijk, en zonder extensies maar geupdatet kan worden, ben ik happy =)

Geen moeilijke templates, en altijd up-to-date met de nieuwste Joomla versie.