Call of Duty

Uitgegeven in 2003 door Activision en ontwikkeld door Infinity Ward, het voormalige team van 2015, Inc. wat eerder was betrokken bij de ontwikkeling van de game Medal of Honor: Allied Assault,  is Call of Duty de eerste game van een lange reeks aan Call of Duty games.

Lees verder over wat is Call of Duty

Oké is er vandaag nog een lijstje met Call of Duty 1 console commands tegenwoordig nog te vinden op het internet? Jazeker!

Om de eerste Call of Duty 1 (2003) te installeren op Windows 10, moet je na de installatie van de 2 cd's een en ander aanpassen om het daadwerkelijk te kunnen spelen.

Het volgende is een lijst van quotes die je krijgt te zien tijdens de Singleplayer missies wanneer je komt te overlijden of wanneer je het haalt. Wat mij is opgemerkt, dat ze gewoon random geselecteerd zijn, en er is een mogelijkheid dat sommige quotes alleen worden weergeven bij bepaalde levels of bij een bepaalde moeilijkheidsgraad.

Het is geschreven voor de mensen om het te lezen. Het zijn geen tips die je helpen om het level uit te spelen.

Er zijn ongeveer 20 "Dead Quotes" toegevoegd in Call Of Duty 2 dan het originele eerste uitgekomen spel van de CoD-reeks.

HollOn .nl een Nederlandse fansite voor Call of Duty en andere games, console gaming, tech en ontwikkeling.

Call of HollOn