Call of Duty Singleplayer

24 februari 2004 door 

 

Er zijn 3 campagnes te spelen zijn in CoD.
We zullen je hier wat info geven over elke campagne.

 

US Paratrooper Campagne

De US campagne zal groten deels plaatsvinden in normandië, bijna de hele D-Day lang. Je zal de rol spelen van een 'pathfinder' in de 101st airborne divisie die eigenlijk als doel had om op een andere plek neer te komen, want bijna de hele divisie werd verkeerd gedropt. De 101st airborne divisie zal gedropt worden op de vroegen morgen van de dag dat de invasie zal beginnen in normandië. Je zult veel historische plekken terug vinden in de missies van de US campagne, steden zoals St. Mére Eglise en Brecourt Manor bijvoorbeeld.

US paratrooper campagne mappenlijst:
- Training
- Pathfinder
- Burnville
- Dawnville
- Carride
- Brecourt
- Chateau
- PoW Camp

Britse Gliderman Campagne

De Britse campagne zal je beginnen als een glider infanterieman op de dag van de invasie van normandië. Je eerste doel zal zijn een brug innemen en te verdedigen die over de Caen kanaal loopt, de brug die ook wel Pegasus brug genoemd wordt. Vanaf die missie zal de campagne de groep soldaten van de Special Air Service oftewel SAS die erg moeilijke sabotage doelen hebben gekregen achter de vijandelijke linie volgen. Ook in deze campagne zul je veel historische gebeurtenissen terugvinden zoals het oorlogsschip Tirpitz en de Eder Dam

British gliderman campagne mappenlijst:
- Pegasus Night
- Pegasus Day
- Dam
- Truckride
- Airfield
- Ship

Russische infanterieman Campagne

De Russische campagne zal je door gaan als 1 van de duizenden slecht voorberaden soldaten van het rode leger. De campagne zal beginnen op de volga die je over vaart om voor je vaderland te vechten in het belangrijkste stadje van rusland Stalingrad. Je zal te maken krijgen met zeer hoge tegenstand van de Duitsers in de ruïnes van Stalingrad. Ook zal je later in de campgne te maken krijgen met vernietigende tank gevechten in het oosten van Poland terwijl het rode leger doordringt naar Berlijn. In deze campagne zal je waarschijnlijk ook Berlijn moeten innemen!

Russian infantryman campagne mappenlijst:
- Stalingrad
- Redsquare
- Trainstation
- Sewer
- Pavlov
- Factory
- Railyard
- Tankdrivecountry
- Tankdrivetown

HollOn .nl een Nederlandse fansite voor Call of Duty en andere games, console gaming, tech en ontwikkeling.

Call of HollOn