Call of Duty movie geruchten

20 februari 2018 door 

Er is een Call of Duty film in de maak, met in de hoofdrollen topacteurs als Tom Hardy en Chris Pine (o.a. bekend van de film This Means War 2012). Tenminste...

Bronnen binnen Activision zouden de regisseur van Sicario 2 hebben benaderd om een film te gaan maken over deze populaire videogame serie.

Wanneer kunnen we de film kijken?

De film afdeling van Activision heeft in 2017 aangegeven dat ze wel gelijk willen beginnen met filmen in dit jaar en dan zou de film gereleased kunnen worden in 2020.

Maar zonder een uitgever van de film, kan je de exacte releasedatum natuurlijk veranderen.

Tom Hardy en Chris Pine?

En dat Tom Hardy niet vies is van wat videogaming films weten we - hij werkt namelijk ook op het moment met ontwikkelaar Ubisoft samen op een verfilming van de game Tom Clancy's Splinter Cell. En de filmproducer van deze film verteld dat Hardy een (hard)gamer is die er wel voor open staat om nog een videogame film te willen aanpakken.

En Pine zien we maart dit jaar in de sci-fi film "A Wrinkle in Time" van Disney (zie de trailer hieronder).

Én de regisseur van Sicario 2 heeft al laten doorschemeren dat Pine en Hardy zijn eerste keuzes zijn voor de Call of Duty film.

Wat denk jij? Zijn deze heren ook jouw keuze? Of gaan we liever misschien wel voor een vrouw in de hoofdrol? In ieder geval kijken we er erg naar uit wanneer Activision nu de eerste Call of Duty film uitbrengt - en als deze dan net zo'n succes wordt als de videogameserie... We zullen het zien!

HollOn .nl een Nederlandse fansite voor Call of Duty en andere games, console gaming, tech en ontwikkeling.

Call of HollOn