Call of Duty fans willen voor 2018 een nieuwe CoD Black Ops IV met WW2 specs

28 februari 2018 door 

Niet teveel poespas en met beide benen op de grond.

Call of Duty 2018 is volgens geruchten alweer volop in productie en zal naar alle verwachting eind dit jaar door Treyarch worden uitgegeven welke de Call of Duty productie heeft overgenomen nu Sledgehammer even kan pauzeren van hun game WWII van afgelopen jaar.

Volgens berichten van begin februari zal de Call of Duty game van dit jaar een nieuw verlengstuk worden van de Black Ops serie, en naar alle waarschijnlijkheid - Call of Duty Black Ops 4 - gaan heten. 

De game is naar verluid in ontwikkeling voor de PS4, Xbox One en de pc, maar stilletjes lijkt er ook een versie voor de Nintendo Switch eraan te komen. Goed nieuws voor de Nintendo fans dus!

Deze geruchten die als eerste via Marcus Sellars verspreid werden via Twitter, welke wel bekend staat als niet helemaal betrouwbaar, werden onlangs wel bevestigd. Doordat Eurogamer dit ook beweerde en zij dit volgens eigen bronnen ook hebben kunnen verifiëren.

Eurogamer heeft alleen de informatie over de Nintendo Switch versie niet kunnen verifiëren, maar bij alle bronnen waar deze geruchtenstroom vandaan komt zou dit jaar de Call of Duty game wel Black Ops 4 gaan heten. 

Nu is er een afgelopen maandag een poll gehouden onder 50.000 Call of Duty fans en wat blijkt? Meer dan de helft van alle stemmers geven aan dat ze een Black Ops 4 game willen hebben met de "boots on the ground" en liever een vervolgverhaal zien op de vorige Black Ops versie, maar dan wel een zonder jetpacks. Concluderend kunnen we wel stellen dat we met Call of Duty WWII teruggingen naar de "roots" van de game maar de fanbase met de volgende Call of Duty terug wil naar de "boots" van de game, geen space gedoe en meer "roots met "boots on the ground!"

Binnenkort verwachten we van de spelmakers met meer nieuws over deze nieuwe Call of Duty game. Word vervolgt...

HollOn .nl een Nederlandse fansite voor Call of Duty en andere games, console gaming, tech en ontwikkeling.

Call of HollOn